橙新聞

自爆床伴是Hello Kitty 崔碧珈晒床照

文:Pearl

近日疫情再三爆發,不少明星也在家避疫。近日崔碧珈就大派福利分享床照,又大爆床伴身份。

自爆床伴是Hello Kitty 崔碧珈晒床照

崔碧珈晒床照。(圖:anitachui@IG)

自爆床伴是Hello Kitty 崔碧珈晒床照

大爆床伴身份。(圖:anitachui@IG)

崔碧珈留言:「Share with you "My bed" haha!公開由細到大嘅『偶像』公仔,BB出世嘅時候,媽咪已經係買呢個公仔嘅床單畀我,幾十年後嘅今日媽咪依然係買呢個公仔嘅床單畀我。#同大家公開我嘅房間 #第一次影我間房 #幾日前嘅拔罐印仲喺到 #本身冇紋身嘅我 #個拔罐印好似紋身咁有啲睇唔慣。」然來不少網友自薦做她的床伴,十分搞笑。

責編:EK

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

崔碧珈為減肥玩間歇性斷食 一日空腹23個鐘頭?

減肥是女人畢生的事業,就算擁有驕人身材的藝人崔碧珈,對於減肥都可以去到很盡,去年她推出寫真集分享生酮減肥法,兩星期減15磅,還瘦人不瘦胸!近日她為減肥再出新招,今次更玩間歇性斷食!

2020-03-10 12:30

有新對象?崔碧珈疑與新歡過元宵節

藝人崔碧珈去年與歌手吳浩康分手,甩拖冇耐,女方似乎已有新對象,更與新歡一起慶祝元宵節。

2020-02-11 14:48

【世上只有媽媽好】崔碧珈收拾心情 同媽媽行街療情傷

藝人崔碧珈(Anita)本月12號宣佈與吳浩康(Deep)分手,其後Deep亦有發文回應分手一事,指自己因工作而忽略了另一半,並對此感到自責。但Anita馬上踢爆前男人的謊言,又怒斥Deep「扮上進」、「大話精」。

2019-12-17 15:51

熱門評論

已複製連結