橙新聞

【束花大到見唔到人】送花冧苟芸慧 陸漢洋讚老婆靚到冇朋友

文:Hin

藝人苟芸慧2018年與陸漢洋拉埋天窗,婚後陸漢洋保持著拍拖時的浪漫,趁住情人節和周年紀念送上一大束共213支鮮花給太太,並留言:「Happy #anniversary to my wife! #束花大到見唔到個人 #213枝 #靚到冇朋友 (講緊我老婆)」

【束花大到見唔到人】送花冧苟芸慧 陸漢洋讚老婆靚到冇朋友

陸漢洋送咗一大束花畀苟芸慧(Instagram圖片)

相中見到鮮花放進花瓶後將苟芸慧完美遮蓋,認真誇張,而見不到樣的苟芸慧則伸出手臂,擺出「韓式心心」手勢多謝老公,實在叫人羨慕。

【束花大到見唔到人】送花冧苟芸慧 陸漢洋讚老婆靚到冇朋友

束花大到見唔到苟芸慧(Instagram圖片)

責編:EK

編輯:Hin

編輯推薦

整甜品畀老公大壓力 苟芸慧呻:佢好夠膽批評

藝人苟芸慧(苟姑娘)昨日出席聖誕活動,透露剛完成法式糕餅師考試,合資格在法國開餐廳,更坦言若有人投資,亦有意於當地開店,當作是一條後路,不過就未有打算在港開店。

2019-11-06 10:31

情人節宣佈做媽媽 34歲雨僑預產期8月

34歲藝人雨僑和老公羅力威結婚兩年,今日情人節,雨僑宣佈懷孕好消息,預產期是8月,恭喜晒。

2020-02-14 14:40

【黃金有罪】姚子羚畀車撞到識飛 網民:拍得住關禮傑跳天台

由張兆輝、蕭正楠、姚子羚主演的劇集《黃金有罪》將於今晚(14號)大結局,劇集播出以來好評不斷,然而昨晚(13號)一個撞車鏡頭就被網民嘲笑毀了整套劇!

2020-02-14 13:04

熱門評論

已複製連結