橙新聞

傳陳偉霆寧賠錢不出席浙江衛視跨年晚會 霍汶希:一直都沒有接

文:Pearl

上月27日高以翔拍攝浙江衛視節目《追我吧》猝死,目擊事件的陳偉霆亦有陪同高以翔到醫院,對於高以翔離去,陳偉霆亦非常傷心。

傳陳偉霆寧賠錢不出席浙江衛視跨年晚會 霍汶希:一直都沒有接

高以翔上周離世。(IG圖)

近日有傳陳偉霆寧願賠錢也不去浙江衛視跨年晚會,除了陳偉霆,亦有指Angelababy與浙江衛視鬧翻。有傳媒向陳偉霆經理人霍汶希求證,她表示:「我們一直都沒有接浙江衛視跨年的活動呢。」

傳陳偉霆寧賠錢不出席浙江衛視跨年晚會 霍汶希:一直都沒有接

傳陳偉霆寧願賠錢也不去浙江衛視跨年晚會。(IG圖)

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

高以翔拍節目猝逝 女友IG發聲哀悼:無論如何,我和你終會相遇

台灣藝人高以翔前日在大陸拍攝節目《追我吧》期間不幸猝死,終年35歲。其家人於事發後隨即飛往當地處理後事,而他的女友蘇湘涵(Bella)據知亦已飛抵當地。

2019-11-29 15:37

【我睇咗啲咩?】拍宣傳片抽陳偉霆水 黎諾懿晒神級港普

藝人黎諾懿前排喺節目《如果這樣生活》中大講港式普通話(港普),搞笑嘅發音意外獲得網民嘅喜歡,更封佢做「港普教父」,近日佢為咗宣傳自己主持嘅新節目《懿想得到》,再次大晒港普之餘,仲抽埋陳偉霆水添!

2019-06-24 10:24

又有惡搞二次創作 黃建東扮陳偉霆講英文:I ding my lunch box

陳偉霆幫國際品牌拍嘅廣告被網友恥笑佢嘅港式口音同誇張表情,事後唔少人都出嚟扮佢,包括林作同Youtuber霍哥哥等。今日藝人黃建東又嚟惡搞佢,不過就比林作同霍哥哥搞笑得多。

2019-05-29 17:20

熱門評論

已複製連結