橙新聞

193、保錡越南相睇獲讚外型獨特 溝女霸王保錡專攻姨姨

文:Pearl

星期日晚(10號)播出的《港男入贅手冊》第六集,ERROR將會在越南來個Speed Dating,勢要迷暈越南妹。Speed Dating主辦人大讚193和保錡兩人外型獨特和可愛,有別於一般的越南男生,形容他們是「Fresh、Different、Handsome」。

193、保錡越南相睇獲讚外型獨特 溝女霸王保錡專攻姨姨

193和保錡將會在越南來個Speed Dating。

在相睇過程中,193更利用還劍湖的傳說,大膽挑逗越南女生:「我哋可以一邊飲啤酒,一邊搵吓把劍喺邊到。如果我哋搵唔到嘅話,就返去我酒店搵」。

而一向口甜舌滑的保錡向心儀的女生聲稱自己的名字是「Your boyfriend」,令該位女生冧到暈。不過,後來保錡詢問另一位女生對自己的印象如何時,她直言不喜歡口花花的男生。保錡隨即表示自己只會說真心話,更即場唱《123我愛你》轉換氣氛,更學姜濤大派心心。可惜,該位女生不為所動。但食檸檬的保錡毫不在意,更當著她的面前對其他女生畀心心示愛。

193、保錡越南相睇獲讚外型獨特 溝女霸王保錡專攻姨姨

193大膽挑逗越南女生。

之後,193和保錡在街頭向女生搭訕的時候,保錡專向容易成功的姨姨和婆婆落手。他開玩笑指:「正所謂萬事起頭難,做人要揀啲容易嘅,揀咁難嘅靚咪搞唔掂囉。」

除咗老人家之外,鬼馬的保錡亦喜歡撩小朋友,搞到193笑稱十分擔心FBI會「搵上門」。深受越南女仔歡迎的193笑指「我哋係呢到係吳亦凡嘅級數」,保錡亦囂張地表示:「追女仔就係咁簡單。嚟到呢到,我簡直係霸王呀。」

193、保錡越南相睇獲讚外型獨特 溝女霸王保錡專攻姨姨

193與越南女生遊湖。

可是,保錡專攻姨姨的策略令到193十分不滿:「成日搵埋哂啲阿嬸,我點同你玩呀?我想搵靚女呀。」保錡反駁指每個人口味不同,決定要繼續專攻姨姨,令193十分無奈。

193、保錡越南相睇獲讚外型獨特 溝女霸王保錡專攻姨姨

保錡專攻姨姨。

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

ERROR處男騷扮女團肥仔露肚腩 193自爆曾懷疑自己是同性戀

搞笑組合ERROR昨晚在麥花臣舉行Talk騷,全場爆滿,嘉賓除了有MIRROR,亦有游學修和ToNick主音趙善恆(恆仔),整個表演分了幾個部份,亦有唱歌環節,最令人爆笑是ERROR四子扮女人一幕,更直呼:「買ERROR,送『渣...

2019-10-03 11:13

被千隻曱甴纏身 193:成功挑戰後有一種形容唔到嘅滿足

噚晚(17日)播出嘅《花姐ERROR遊2》講到要ERROR成員郭嘉駿(193)挑戰被曱甴纏身,而出名驚動物嘅193唯有頂硬上,雖然表情扭曲晒,但總算成功挑戰,挽回唔少分數呀!

2019-09-18 13:55

花姐勇闖日本荒廢酒店搵天皇鬼魂嚇到狂爆粗 郭嘉駿:我就係天皇

噚晚播出嘅《花姐ERROR遊2》嚟到第六集,呢集講到監製兼主持黃慧君(花姐)同ERROR成員何啟華(阿Dee)要勇闖日本一間荒廢酒店,而且仲要喺入邊完成任務。

2019-09-10 12:08

熱門評論

已複製連結