橙新聞

【重口味】林盛斌白雪公主造型登場 網友大讚:好專業

文:Pearl

藝人林盛斌(Bob)喜感十足,深得客戶喜愛,可以話係而家嘅金牌主持,接Job冇停手。阿Bob出名玩得又抵死,噚晚(10日)仲喺社交網分享咗一張扮白雪公主嘅相。

【重口味】林盛斌白雪公主造型登場 網友大讚:好專業

林盛斌白雪公主造型登場。(INSTAGRAM圖片)

【重口味】林盛斌白雪公主造型登場 網友大讚:好專業

光頭白雪公主你見過未?(INSTAGRAM圖片)

阿Bob留言話:「其實做個司儀啫,駛(使)唔駛(使)玩咁大先。會唔會搞到班同事同賓客冇胃口食飯㗎?」雖然口味就重咗啲,不過佢之後再上傳另一張工作相,仲話:「笑到失聲嘅一晚,班分店同事嘅才藝表演真係正到爆炸!」睇嚟客戶都玩得好盡興,少少犧牲阿Bob應該唔介意嘅。

【重口味】林盛斌白雪公主造型登場 網友大讚:好專業

阿Bob深得客戶喜愛。(INSTAGRAM圖片)

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

囝囝開學喊得淒慘 Bob湊仔返學被當拐子佬

林盛斌(Bob)與圈外老婆育有三女一子,而細囝林道申(Jaye)今日亦開始返學了!雖然原定昨天是開學日,但因為三號風球的原因,開學日延後至今天。Bob今日化身湊仔公同囝囝返學,由於Jaye喊得太厲害,Bob更被途人...

2019-09-03 17:15

藝人一齊玩變老App 阿Bob勁似盧海鵬笑爆網友

早前不少藝人大玩童顏App變小朋友,不過最近已轉玩變老App,藝人紛紛上載自己變成老人家的相片,其中最爆笑是林盛斌(Bob)變老後竟然勁似盧海鵬!

2019-07-18 15:40

王嘉爾選擇做歌手 全因林盛斌一句話?

藝人林盛斌(Bob)和韓國人氣男團GOT7的Jackson王嘉爾,兩個名字「大纜都扯唔埋」,然而他們竟然早在14年前已經「認識」!

2019-07-31 09:27

熱門評論

已複製連結