橙新聞

認為感情無分對錯 張致恒未婚妻盼停止傷害和侮辱小朋友

文:Hin

藝人張致恒(Steven)早前突然宣佈與粉絲雯雯結婚,對方更為他誕下兒子,然而隨即被踢爆一腳踏五船,當中由正印變舊愛的梁皓恩(April)打擊最大,Steven其後於社交網公開向April道歉,April亦終於在日前蒲頭拍片報平安。

認為感情無分對錯 張致恒未婚妻盼停止傷害和侮辱小朋友

張致恒早前爆出桃色風波(Instagram圖片)

認為感情無分對錯 張致恒未婚妻盼停止傷害和侮辱小朋友

舊愛April日前終於蒲頭報平安

這次桃色風波看似告一段落,不過雯雯昨日於社交網晒出抱B照,並留言表示自己知道事實和真相便足夠,更表示最重要是要堅強看繼續向前看,及後到今日凌晨時再於社交網限時動態發文,坦言感情事沒有對錯:「世界上冇人唔會做錯事,你同我都一樣都會有錯嘅時候,至於值唔值得原諒,每個人都會有唔同睇法,而我就覺得都未比(畀)機會,唔通就要判人死刑?感情事從來冇對與錯,自己覺得值得就繼續,就算全世界幾唔睇好喺度鬧,自己選擇嘅就要努力同佢一齊行落去。」

認為感情無分對錯 張致恒未婚妻盼停止傷害和侮辱小朋友

Steven未婚妻雯雯希望大家停止傷害同侮辱小朋友(Instagram圖片)

同時她更希望大家停止傷害和侮辱小朋友:「至於小朋友成長會係點,開心唔開心好同唔好,都唔係你同我可以去做結論,既然佢已經嚟到呢個世界,就俾(畀)空間佢去行佢嘅人生,所以希望大家可以停止去傷害同侮辱一個只擁有一顆天真嘅心,無論發生幾唔愉快嘅事,都係會帶住笑容的小朋友,我仍然相信每個人都有善良嘅心。」

認為感情無分對錯 張致恒未婚妻盼停止傷害和侮辱小朋友

雯雯Instagram限時動態留言

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

張致恒婚期定於下月 低調結婚不擺酒

自昨日BOYZ成員張致恒(Steven)與未婚妻雯雯的擬結婚通知書曝光後,二人今日在旺角寓所下首現身。有媒體捕獲到Steven與雯雯在今日中午近十二點,手抱愛犬出現在住所樓下。雯雯身穿白色T恤及藍色牛仔吊帶短褲,未...

2019-08-07 15:19

擬結婚通知書終曝光 張致恒正式入紙註冊 

經過連日來的偷食風波,張致恒(Steven)的形象一鋪清袋,舊愛聯手圍剿,踼爆他大話連篇,網民更封他為「新一代賤男」。

2019-08-06 17:35

承認欺騙舊愛April 張致恒澄清未婚妻冇用BB威脅自己

藝人張致恒(Steven)上月突然宣佈婚訊兼做人父,豈料隨即爆出他一腳踏五船,形象破產被封世紀賤男之餘,更連累關智斌差點紅館夢碎,而他在7月30日終發文道歉,日前再於社交網留言希望大家不要再鬧未婚妻雯雯和小...

2019-08-06 10:13

熱門評論

已複製連結