橙新聞

關智斌紅館演唱會加場 容祖兒提醒要開開心心精精靈靈

文:Pearl

關智斌(Kenny)雖然因拍檔張致恒(Steven)拖累無法圓滿歌迷期待已久的BOYZ紅館騷。不過早前已宣佈將「單飛」演出,圓夢之餘更加開一場,可喜可賀!Kenny昨日(13號)出席《任性的你》開鏡拜神,提到之前因為每日都有很多跳舞、跑步,令他前日暈低入院。

關智斌紅館演唱會加場 容祖兒提醒要開開心心精精靈靈

Kenny)出席《任性的你》開鏡拜神。(星島圖片)

Kenny表示:「以為吃粒藥會好,但起身企唔穩,同事就陪我去醫院,醫生話血壓及血糖低。因為我想身形瘦啲所以食得清淡又戒糖。祖兒傳訊息給我,話以前第一次開騷都係咁,唔可以當自己超人,反而開開心心、精精靈靈最緊要。」

關智斌紅館演唱會加場 容祖兒提醒要開開心心精精靈靈

紅館演唱會加開一場。(INSTAGRAM圖片)

至於提到演唱會會否邀請Steven睇騷,他就表示要看對方心情和是否在香港。又提到還未想Steven的結婚禮物。雖然被Steven拖累,但仍然視對方為兄弟,Kenny真有義氣。

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

受張致恒連累導致紅館夢碎 關智斌感謝大家關心:我很好

藝人張致恒(Steven)因為一個婚訊,意外爆出他一腳踏幾船,瞬間變成世紀賤男,形象跌落谷底。不過最無辜的卻是他的拍檔關智斌(Kenny),原本二人將以BOYZ身份於9月舉行首個紅館演唱會,卻因為Steven的桃色醜聞...

2019-07-29 16:10

April發最後通牒要求還錢 張致恒搵關智斌鄭希怡借錢救急

藝人張致恒(Steven)日前突然宣佈婚訊兼成為人父,豈料隨即被踢爆一腳踏多船,欺騙感情外甚至指他欠錢不還!

2019-07-29 14:30

關智斌扮勁單手做引體上升 背後原來有軍師?

歌手關智斌(Kenny)近年玩健身操Fit自己,務求洗去小白臉味浸返啲佬味出嚟。今日Kenny上載一條單手做引體上升嘅片上網,見到佢做咗七吓引體上升,雖然面部表情有啲扭曲,但都算係輕鬆。

2019-05-09 15:29

熱門評論

已複製連結