橙新聞

個唱除帽唱歌 側田:希望歌迷唔好掛住睇我個頭

(影片由官方提供)

文:Pearl

將於6月14至15日再踏紅館舉行一連兩場《側田MY BEAUTIFUL CURSE演唱會2019》的側田,近月來與舞蹈員苦練舞步。聽側田講,今次個唱一如以往很有艷福,可與女dancers有貼身舞,問他可有向女友報定案,他笑言女友一向不會干涉他的工作,所以不用報案。

個唱除帽唱歌 側田:希望歌迷唔好掛住睇我個頭

側田將於6月14至15日再踏紅館舉行一連兩場《側田MY BEAUTIFUL CURSE演唱會2019》。

側田表示今次個唱與以往他的個唱很不同,而且有一part是他不戴帽上陣,他笑說:「今次我的服裝設計師的專長是造帽的,佢為我每一套衫都特別襯一頂帽,而其中一Part係冇戴帽,我希望歌迷到時唔好掛住睇我個頭,而係聽我唱歌。」

個唱除帽唱歌 側田:希望歌迷唔好掛住睇我個頭

側田表示有一part是他不戴帽上陣。

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

【玩很大】拍新歌MV淋到滿頭顏料 側田:耳仔同口都入晒

即將喺6月舉行第八次紅館演唱會嘅側田最近拍攝新歌《完全變態》嘅MV,今次玩到淋顏料,連帽都冇得戴,佢仲話耳仔同口都入晒,玩咁大,真係為藝術犧牲呀!

2019-04-02 14:08

行紅地毯非常親民有求必應 湯姆賀倫與積嘉倫賀學講我愛你3000遍

Marvel電影《蜘蛛俠:決戰千里》於今年7月上畫,日前湯姆賀倫(Tom Holland)和另一主角積嘉倫賀(Jake Gyllenhaal)到北京宣傳新電影。

2019-06-12 13:32

拍拖半年閃嫁AKIRA 林志玲急於結婚全因母親吳慈美?

台灣名模林志玲日前宣佈與日本型男AKIRA閃婚,震驚中港台日等地,不少人均好奇林志玲為何與男友拍拖半年後便決定結婚,近日就有台灣媒體指林志玲急於做人妻,全因其母親吳慈美!

2019-06-12 12:24

熱門評論

已複製連結