橙新聞

公開徵婚口號為「地久天長」 容祖兒願意為另一半煮飯做個賢妻

文:Pearl

容祖兒(Joey)早前為內地節目《嚮往的生活》擔任嘉賓,更變身諧星大講港式普通話,令全場笑爆。更爆的是單身的Joey在節目公開徵婚,更以「地久天長」為口號,希望找到真愛。

公開徵婚口號為「地久天長」 容祖兒願意為另一半煮飯做個賢妻

容祖兒早前為內地節目《嚮往的生活》擔任嘉賓。(星島圖片)

Joey表示自己會為另一半煮飯做個賢妻,完全沒有天后架子。她又坦言喜歡男人煮飯,即使外表平凡但也是最帥的男人。

公開徵婚口號為「地久天長」 容祖兒願意為另一半煮飯做個賢妻

Joey表示自己會為另一半煮飯做個賢妻。(星島圖片)

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

胞弟娶老婆 容祖兒飲「弟婦茶」笑到四萬咁口

容祖兒(Joey)弟弟容逸恆(Samuel)於6月5日娶老婆,晚上在尖沙咀擺酒。榮升大姑奶的Joey感動到眼濕濕,而老闆楊受成、關智斌及鍾舒漫等也有出席。

2019-06-06 09:35

【有乜意思?】畀容祖兒寸邁向方形腰 張敬軒用兩個英文字母回擊

歌手容祖兒即將舉行入行20年第10次的紅館個唱,同公司張敬軒日前就幫祖兒進行另類宣傳,化身亞熱帶混血新人「火龍果」惡搞祖兒嘅新歌《Pretty Crazy》,到咗今日(9號)輪到祖兒反擊,佢喺社交網轉載一段10年前軒...

2019-05-09 16:02

有埋片!張敬軒惡搞容祖兒新歌毫不馬虎

最近歌手容祖兒出咗首新歌《Pretty Crazy》,嚟緊8月仲會喺紅館舉行《PRETTY CRAZY演唱會》,除咗祖兒落力宣傳外,同公司嘅張敬軒亦幫手做「另類」宣傳,將自己打扮成祖兒MV入面嘅造型,無論動作定扮相都有8成似...

2019-05-07 12:00

熱門評論

已複製連結