橙新聞

孕肚照流出?經理人否認應采兒再度懷孕

文:Hin

藝人應采兒自去年底開始已不時被傳懷上第二胎,不過她和老公陳小春一直沒有正面回應,最近網上流傳應采兒與李艾和麥迪娜等幾位孕媽在公園做孕婦運動的照片,相中見到應采兒着上鬆身衫、戴口罩,並不時雙手摸著肚,繼而傳出再度懷孕的消息。

孕肚照流出?經理人否認應采兒再度懷孕

網上流傳應采兒同李艾、麥迪娜等幾位孕媽喺公園做孕婦運動嘅相(網上圖片)

不過應采兒的經理人回應內地傳媒時就否認傳聞,指一切純屬假消息,多謝大家關心之餘,還表示有消息會跟大家分享。

孕肚照流出?經理人否認應采兒再度懷孕

相中見到應采兒雙手摸住個肚,不過經理人就否認傳聞(網上圖片)

孕肚照流出?經理人否認應采兒再度懷孕

應采兒已經唔係第一次被傳再佗B(Instagram圖片)

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

Jasper玩變臉濾鏡變大人 網民驚訝:陳小春本人

近排唔少明星都鍾意玩變臉濾鏡,將自己變返細個或者變性,佢哋除咗玩自己之外,一啲明星爸媽更會搵埋自己小朋友玩埋一份,噚日(23號)陳小春喺社交網上載咗一段短片,見到佢用變臉濾鏡將囝囝Jasper一秒變濃眉、...

2019-05-24 10:15

應采兒被傳再佗B 陳小春:希望在明天

藝人應采兒一直都揚言想生多一個,近排佢不時傳出再度懷孕,唔少人都期待佢有好消息公布。不過呢日應采兒同老公陳小春、佘詩曼(阿佘)、楊千嬅等現身澳門出席《德晉集團》春茗晚宴,陳小春受訪時被問到係咪有喜...

2019-02-26 09:44

改口唔想生女?陳小春寧願要多個仔:兩兄弟可以交流

藝人陳小春昨晚(17號)於內地網台舉行的活動上獲頒「年度最受歡眾喜愛歌手」,他在台上發表感言時謙虛指自己「唱歌一般般」,並謂這是2019年的好開始,之後將重心放在演唱會上,承諾一定會做好。

2019-01-18 16:32

熱門評論

已複製連結