橙新聞

【藝人玩變臉】張繼聰童顏巨肌勁搞笑 林二汶一秒變呂良偉

文:Hin

近排網上流行玩「變臉」,所講嘅「變臉」係透過手機應用程式將自己變返做小朋友或變性,呢個咁得意嘅玩意成功吸引唔少藝人跟住玩,不過當中最突出嘅都莫過於張繼聰同林二汶!

張繼聰選擇咗邊做Gym邊玩「變臉」,見到變咗小朋友嘅佢擁有精靈嘅大眼,配埋爆肌身形,喺健身室到舉啞鈴,仲要邊舉邊賣萌,相當搞笑!唔少人見到佢個Look都話頂唔順,當中方力申更話睇到想講粗口添,而阿聰老婆謝安琪都唔畀面話:「細個嗰陣時靚仔咁多嘅」

【藝人玩變臉】張繼聰童顏巨肌勁搞笑 林二汶一秒變呂良偉

張繼聰變咗童顏巨肌(影片截圖/Instagram圖片)

至於林二汶就唔玩變細路,走咗去「變性」做男人,點知出到嚟竟然有種呂良偉嘅感覺,唔少網民都大讚佢好靚仔,同時一直以短髮示人嘅佢仲試埋女人味十足嘅長髮Look,雖然佢話「相信大家都會明白點解我一直唔留長頭髮」,但好多人都覺得長頭髮嘅二汶靚咗好多,仲似唔少女明星,好似陳妙英、郭少芸、伍詠薇等,就連陳奕迅都叫佢試吓留長髮!難得反應咁好,二汶係咪可以考慮吓留長髮轉形象呢?

【藝人玩變臉】張繼聰童顏巨肌勁搞笑 林二汶一秒變呂良偉

林二汶「變性」後似呂良偉,都幾靚仔喎(Instagram圖片/視覺中國圖片)

【藝人玩變臉】張繼聰童顏巨肌勁搞笑 林二汶一秒變呂良偉

變咗長髮仲更加靚女添!(影片截圖)

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

群姐戲內圓夢有望?歐陽震華晒熊家合照預告客串《愛.回家》

無綫處境劇《愛.回家之開心速遞》中飾演「伊莎貝拉.群」嘅許思敏,出晒名鍾意歐陽波比(歐陽震華),早前思敏姐喺戲外圓夢,同歐陽震華合作為商場拍攝母親節宣傳片。不過網民始終想佢哋喺《愛.回家》中碰面,...

2019-05-16 09:59

【心情勁靚】卓林婚變?吳綺莉扯開話題:幫我搵吓工好過

藝人吳綺莉(Elaine)的女兒卓林與Andi結婚後一直恩愛,然而日前Andi卻在社交網發文,暗指有人不長進,不少人猜測她所說的正是卓林,繼而傳出二人感情生變。

2019-05-15 17:44

【妻子控又出動】昆凌靚爆行紅地氈 周董當「迷弟」護花

《第72屆康城影展紅地氈》是女星們爭豔之地,首次參與此國際電影盛事的昆凌悉心打扮,以帶復古味的優雅造型亮相,充滿氣質十分搶眼。

2019-05-15 17:21

熱門評論

已複製連結