橙新聞

木村拓哉親自着上身認證禮物 羅志祥興奮嗌爽

文:Hin

日本男星木村拓哉雖然入行廿幾年,但人氣冇被一班後輩蓋過,一直深受各地粉絲歡迎,上年年尾木村特意開咗個微博帳號同內地粉絲互動,仲不時用中文留言,相當有誠意,至今已經有138萬多粉絲追蹤!

噚日(1號)木村再次更新微博,晒出一張Chok爆嘅全身照,原來係為咗認證台灣歌手羅志祥(小豬)送出嘅禮物!小豬向來都係木村嘅頭號粉絲,近排仲特登送咗件T恤畀偶像,而木村收到禮物後都即時着上身,並留言:「羅志祥留了禮物給我~!我已經在穿哦~!非常感謝!」至於小豬得知偶像認證自己送的禮物,都忍唔住化身「粉絲Mode」,喺微博興奮留言嗌爽:「唉呀媽呀,我好爽啊,希望您喜歡。」

木村拓哉親自着上身認證禮物 羅志祥興奮嗌爽

木村認證小豬送嘅衫(微博圖片)

粉絲向來最希望偶像能夠用上自己送贈嘅禮物,如今木村特登公開認證禮物,難怪小豬會咁激動嘅!

木村拓哉親自着上身認證禮物 羅志祥興奮嗌爽

小豬知道偶像着咗自己送嘅禮物,興奮到嗌爽(微博圖片)

木村拓哉親自着上身認證禮物 羅志祥興奮嗌爽

木村拓哉、羅志祥微博留言

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

【夫妻相?】濃妝豔抹扮女人 羅志祥一秒變周揚青!

台灣歌手羅志祥(小豬)向來有股扮女人的癮,他更將女裝的自己改名做「朱碧石」,人氣不亞於其他女星!繼早前小豬着起古裝扮內地清裝劇《延禧攻略》的「爾晴」後,最近他再次心血來潮「變身」,豈料妝後的小豬竟...

2018-09-10 10:15

《延禧攻略》入戲太深!羅志祥扮「爾晴」爆笑重演被掌摑一幕

剛在內地播畢的清裝劇《延禧攻略》吸引大批觀眾追看外,就連不少圈中人也中了《延禧》毒,當中台灣歌手羅志祥(小豬)更是代入埋角色,換上宮廷裝扮「爾晴」(蘇青飾)!

2018-08-28 12:16

【相愛相殺】羅志祥曬娘爆舊照祝賀 壽星潘瑋柏晒對方舊照還擊

今日(6號)是台灣歌手潘瑋柏(潘帥)38歲生日,作為潘帥好兄弟的羅志祥(小豬)在凌晨時份已送上生日祝福,更附送潘帥娘爆舊照一張,相中見到潘帥梳了一個中間分界的髮型,配上一副金絲眼鏡,相當青澀,而小豬更...

2018-08-06 16:33

熱門評論

已複製連結