橙新聞

【以團之名】洪欣現身打氣!張鎬濂組合奪冠正式出道

文:Hin

藝人洪欣嘅18歲囝囝張鎬濂(Ashley)簽約樂華娛樂後,早前參加內地選秀節目《以團之名》,經過2個月嘅評比,終於喺噚日錄製總決賽,而作為媽媽嘅洪欣當然亦有喺現場支持囝囝,洪欣喺社交網晒出現場相,見到佢拎住印有囝囝個樣嘅應援手幅,另外仲有兩張同Ashley攬到實嘅合照,而佢則留言話:「#以团之名#今天總決賽錄制(製),我的兒子@張鎬濂Ashley 好棒,一定要加油啊!還有謝謝現場那麽多人幫我喊媽媽愛你,好感動好感謝!」

【以團之名】洪欣現身打氣!張鎬濂組合奪冠正式出道

洪欣到現場為囝囝打氣(微博圖片)

【以團之名】洪欣現身打氣!張鎬濂組合奪冠正式出道

洪欣同Ashley攬到實合照(微博圖片)

有趣嘅係好多粉絲都自稱係Ashley「親媽粉」,所以先會在場內大叫「媽媽愛你」,但洪欣就誤會以為係粉絲幫佢手嗌「媽媽愛你」,搞到Ashley都忍唔住「更正」媽媽,留言:「因為他們像你一樣都愛我,這是一個梗,我現在懂很多。」

【以團之名】洪欣現身打氣!張鎬濂組合奪冠正式出道

(微博圖片)

雖然節目仲未播出,但結果已經喺網上流傳,而最後Ashley亦不負所望,佢所屬嘅組合「新風暴」成功奪冠,正式出道!

【以團之名】洪欣現身打氣!張鎬濂組合奪冠正式出道

Ashley所屬嘅組合「新風暴」最後奪冠,成功出道(微博圖片)

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

簽約樂華?洪欣囝囝傳做范丞丞師弟準備出道

藝人洪欣與莫少聰所生的兒子張鎬濂(Ashley)遺傳了媽媽的優良基因,眼大大鼻樑高挺,顏值甚高,加上身材高挑,擁有做明星的本錢。而Ashley本身對表演深感興趣,甚至曾遠赴韓國進修舞技,看來真的有意加入娛樂圈...

2018-11-27 10:14

MIRROR成員Ian錄個人單曲 花姐:要永遠記得今晚嘅感覺

組合MIRROR成員陳卓賢(Ian)近日喺Ig Story分享咗一張錄音嘅相,似乎係錄緊個人單曲,佢仲喺個錄音咪上面畫咗個心心,睇嚟Ian真係好開心!

2019-03-22 09:56

增肥儲脂肪!劉心悠勇闖北極挑戰馬拉松

藝人劉心悠與梁釗峰將於下月9日遠赴北極參與馬拉松賽事,並在昨日(21號)與其他跑手現身出席記者會,連續10年出戰本地馬拉松10公里賽事的心悠,透露今次將在北極首度挑戰21公里賽事:「其實自己好怕凍,見到其他...

2019-03-22 09:41

熱門評論

已複製連結