橙新聞

【白色情人節】除非想結婚 王梓軒勸男士唔好玩太大

文:Pearl

今日係3月14日白色情人節,三位音樂人王梓軒、吳業坤同馮家俊(Cousin)約埋一齊Jam情歌同大家浪漫一番!

【白色情人節】除非想結婚 王梓軒勸男士唔好玩太大

坤哥話自己擇偶條件好簡單,養得起佢就可以。

今次佢哋唱咗〈邊緣引力〉、〈和懷念講再見〉、〈我的親愛〉同埋〈龍珠二世〉嘅crossover,仲大講感情事,王梓軒溫馨提示男士們大時大節唔好「玩太大」,因為下次就要再升呢,除非你諗住結婚,結婚就最高招!坤哥就話自己擇偶條件好簡單,養得起佢就可以咁話,佢又講到初戀十幾歲時都係去旺角女人街側邊啲餐廳,嗰時同女朋友食咗餐飯,買咗一條旺中(旺角中心)嗰啲鏈,幾尷尬,而家係簡單到不得了!

【白色情人節】除非想結婚 王梓軒勸男士唔好玩太大

王梓軒、吳業坤同馮家俊(Cousin)約埋一齊Jam情歌!

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

坤哥紅館開個唱 嘉賓竟然係ViuTV男團MIRROR? 

吳業坤(坤哥)將會喺今年4月19日舉行第二個紅館個唱,佢今次邀情嘅嘉賓竟然係大台對手ViuTV嘅男團MIRROR,坤哥屬於無綫經理人合約藝人同歌手,今次嘅邀請都幾大膽喎!

2019-02-18 10:45

同何超蓮拍過拖?JW出賣吳業坤:你話係你個Ex喎!

賭王何鴻燊三房千金何超蓮有樣有身材有家底,可謂完美得毫無缺點,難怪成為不少男士心目中的夢中情人。雖然超蓮緋聞不斷,但她竟然是坤哥吳業坤的前度?

2018-09-14 14:50

劉德華公司發聲明澄清謠言 今年沒有內地巡演

劉德華自從去年展開「My Love Andy Lau World Tour」世界巡迴演唱會後,近日網絡瘋傳華仔將於內地舉行巡迴演唱,消息愈吹愈勁,今日「天卓有限公司」與「亨泰環宇有限公司」共同發出聲明表示並無此事。而台灣經紀...

2019-03-14 15:44

熱門評論

已複製連結