橙新聞

【澄清】余德丞強調跟蔡思貝只是好朋友

文:Pearl

余德丞同蔡思貝經常「愛得高調」,仲成日喺社交媒體見佢哋Post合照,關係勁密切,外界一直傳佢哋係拖友,不過余德丞近日出席活動就話同蔡思貝只係好朋友!

 【澄清】余德丞強調跟蔡思貝只是好朋友

余德丞話蔡思貝只係好朋友。(星島圖片)

余德丞近日出席無綫新劇《福爾摩師奶》宣傳活動時,被問到係咪喺情人節前夕同蔡思貝補祝生日兼慶祝情人節,余德丞就話只係咁啱當日係情人節前夕啫,因為大家之前都唔得閒,佢仲強調同女方只係好朋友,唔係發展緊,亦唔會海外結婚。記者問到蔡思貝看似好余德丞就話:「佢經常都好冧,做戲都係咁!」,認真搞笑。

 【澄清】余德丞強調跟蔡思貝只是好朋友

早前余德丞幫蔡思貝補祝生日。(INSTAGRAM圖片)

 【澄清】余德丞強調跟蔡思貝只是好朋友

不過余德丞就話同蔡思貝只係好朋友。(INSTAGRAM圖片)

責編:林偉德

編輯:Pearl Lo

編輯推薦

【公開戀情?】高調放閃!余德丞同蔡思貝補祝生日定慶祝情人節?

藝人蔡思貝與余德丞(Dickson)合作旅遊節目《緬甸奇幻旅程》後傳緋聞,雖然二人沒有承認戀情,但關係撲朔迷離,他們甚至不避嫌以「情侶檔」身份出席活動搵真銀。

2019-02-14 11:59

患病後精神及肉體都痛苦 李珊珊:無人幫你要靠自己

東華三院在伊館舉行慈善音樂會,為「東華三院樂儀癌病治療資助基金」籌募經費,淡出娛樂圈多年的李珊珊再次出席公開活動。穿著黑色斗篷、樽領上衣的李珊珊明顯比以前發胖,但精神飽滿,她在台上分享時一直保持笑...

2019-02-23 09:52

谷祖琳想做陪月員 申請幫何嘉莉湊B

谷祖琳出席好友陳明傑的攝影展,現場有展出她和長女的合照。陳明傑與谷祖琳相識多年,谷祖琳由結婚、產女、和全家福也由對方操刀,認真老友,難怪出席攝影展捧場支持!

2019-02-22 17:41

熱門評論

已複製連結