橙新聞

飛到日本拍節目!ERROR搵AV天王清水健搞啲乜?

文:Hin

ViuTV選秀節目《Good Night Show 全民造星》成功打造12人男團MIRROR,甫出道已人氣爆燈,開演唱會之餘更成為叱咤「我最喜愛的組合」最後五強,認真唔惹小!至於決賽排名第4的肥仔(梁業)則與阿Dee(何啟華)、193(郭嘉駿)及保錡(吳保錡)另組ERROR,深得網民的喜愛,四子繼拍攝完ViuTV劇集《做演藝嘅》後,今次更衝出香港,飛往日本拍攝綜藝節目《花姐ERROR遊》,甚至邀請到AV界天王清水健出演節目!

飛到日本拍節目!ERROR搵AV天王清水健搞啲乜?

ERROR拍完劇集《做演藝嘅》後,有機會飛去日本拍節目,工作機會都唔少㗎(Instagram圖片)

清水健近日於Twitter上載一張與ERROR的合照,留言表示很高興能夠亮相香港綜藝節目,更直言「笑容是世界共通語言」,同時清水健亦相當有心,特意向日本網民介紹ERROR是來自選秀節目的四人組合,甚至PO埋《全民造星》節目讓日本網民留意,有日本AV界天王的助攻,ERROR隨時在日本打開知名度!

飛到日本拍節目!ERROR搵AV天王清水健搞啲乜?

AV男優清水健PO咗同ERROR嘅合照,更幫佢哋宣傳(Twitter圖片)

除了清水健外,AV女優Julia亦是嘉賓之一,ERROR四子早前在社交網上載與AV女優Julia的合照,各人手上更拿着一隻對方的作品。他們分別請來AV男優女優亮相,未知在節目上會擦出什麼火花呢?

飛到日本拍節目!ERROR搵AV天王清水健搞啲乜?

ERROR四子仲搵咗AV女優Julia做嘉賓(Instagram圖片)

責編:林偉德

編輯:Hin

編輯推薦

【勁洗腦】狂窒MIRROR兼玩自嘲 ERROR新歌《404》網民勁Buy

ViuTV選秀節目《Good Night Show 全民造星》除了打造12人男團MIRROR外,早前透過短劇方式,宣布肥仔(梁業)、阿Dee(何啟華)、193(郭嘉駿)、保錡(吳保錡)組成新男團「ERROR」出道!ERROR出道消息公布後,隨...

2018-12-05 14:17

比MIRROR更有睇頭!肥仔率領193阿Dee保錡組ERROR出道

ViuTV選秀節目《Good Night Show 全民造星》成功打造12人男團MIRROR,人氣一時無兩的他們出道僅一個月已成功打入《2018年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮》的「叱咤樂壇我最喜愛的組合」最後五強,認真厲害!至於當時不...

2018-12-03 11:28

【全民造星】193直踩無綫挑機!肥仔組另類男團撼MIRROR?

ViuTV選秀節目《Good Night Show 全民造星》已經完結一段時間,當中所誕生的12人男團MIRROR亦在日前正式出道,更將於下月21日舉行首個演唱會,發展相當順利!不過比賽中排名第四的肥仔(梁業)卻沒有入選MIRROR,...

2018-11-30 11:36

熱門評論

已複製連結