橙新聞

【睇見都攰】晒43吋長腿!楊秀惠為拍宣傳照喪跳300幾次

文:Hin

藝人楊秀惠日前為其開設的美妝店拍攝新一輯宣傳照,她還找來全新的團隊規劃,由攝影、造型、化妝、髮型等都是首次合作,目的是想帶出充滿活力和健康的訊息。拍攝當日,楊秀惠換上三款不同造型上陣,並以簡約為主,騷其美麗鎖骨的同時亦大晒修長美腿。

【睇見都攰】晒43吋長腿!楊秀惠為拍宣傳照喪跳300幾次

楊秀惠為其開設嘅美妝店拍攝新一輯宣傳照

楊秀惠在其中一個造型中要拍攝出活力的一面,攝影師要捕捉她跳起時的神態動作,見她跳躍時不但43吋美腿「吸睛」,其纖腰亦成亮點!為求拍出完美效果,楊秀惠不斷重覆跳躍,再與攝影團隊商量後才肯收貨,最終跳足300幾次,但她在整個拍攝過程均面露笑容,未見疲態。對於為一輯相狂跳300幾次,楊秀惠表示:「我覺得好值得!之前喺屋企對住鏡不斷練呢個動作,務求今日嚟到可以拍到最靚嘅姿勢,又可以騷到線條,帶出活力,話畀大家知咁樣做係可以好靚。」提到拍攝時亦可騷其43吋長腿,她即笑說:「應該係45吋,哈哈,講笑咋!」

【睇見都攰】晒43吋長腿!楊秀惠為拍宣傳照喪跳300幾次

楊秀惠晒43吋長腿

見楊秀惠身材弗爆,原來事前她已做了很多準備工夫,為了靚去到盡,她笑說:「呢幾日食少啲,同埋我都想皮膚狀態係最好,除咗飲用自家美容產品,仲不斷敷Mask同早瞓,做好多臉部按摩,我希望拍出嚟唔使執相,臉同身形都可以好靚。」

【睇見都攰】晒43吋長腿!楊秀惠為拍宣傳照喪跳300幾次

第三套繼續騷長腿同纖腰

為了這次拍攝,楊秀惠凡事親力親為,而且相當嚴謹,她表示:「我哋都希望衫可以自然一點,冇其他多餘嘅嘢掛喺身上,想帶出好有活力、健康,唔使太多妝,帶出自己最原本嘅魅力,我想透過呢啲相話畀大家知,每一個女性都可以搵番自己嘅美麗。」

【睇見都攰】晒43吋長腿!楊秀惠為拍宣傳照喪跳300幾次

就係呢張相令佢跳咗300幾次

責編:玥展

編輯:Hin

編輯推薦

【創造101】22強名單公布!許靖韻晉身總決賽 陳芳語爆冷被淘汰

內地選秀節目《創造101》將於6月23日進行總決賽,屆時將會選出11人組成全新偶像女團,日前播出的一集進行第三輪專業考核公演,然而還未播出第三次順位發布,官方已在昨日(11號)率先公布22強名單,包括人氣甚高...

2018-06-12 11:29

結婚周年!陳茵媺晒婚照向陳豪表白:你的手會是我最愛捉緊的

藝人陳茵媺(Aimee)與老公陳豪可謂圈中模範夫婦,自2013年結婚後一直恩愛到暈,Aimee更為老公誕下3個小朋友,而兩公婆照顧小孩之餘還不時拍拖享受二人世界,甜蜜得令人羨慕。

2018-06-12 10:19

陳自瑤Po相晒靚心情 網民卻話:眼神看起來並不快樂

藝人陳自瑤(YoYo)與老公王浩信N度傳出婚變,甚至有傳二人已經分居,日前YoYo出席活動時否認傳聞,對於未有戴上婚戒,她則表示因拍劇關係向來不戴婚戒,至於昨日她在社交網上載一張露背相,看來心情不錯,而王浩...

2018-06-11 18:02

熱門評論

已複製連結