橙新聞

結婚周年!陳茵媺晒婚照向陳豪表白:你的手會是我最愛捉緊的

文:Hin

藝人陳茵媺(Aimee)與老公陳豪可謂圈中模範夫婦,自2013年結婚後一直恩愛到暈,Aimee更為老公誕下3個小朋友,而兩公婆照顧小孩之餘還不時拍拖享受二人世界,甜蜜得令人羨慕。

結婚周年!陳茵媺晒婚照向陳豪表白:你的手會是我最愛捉緊的

陳茵媺上載結婚相賀結婚周年(Instagram圖片)

不經不覺昨日(11號)是Aimee與陳豪結婚周年,Aimee亦在社交網上載2013年於法國巴黎的結婚照,見到其中一張相陳豪笑得含蓄般為Aimee撐傘,另一張則見兩人拖住手漫步,認真浪漫。至於Aimee更向陳豪表白話:「Happy anniversary baby! @moses_chan_ Paris will always be my favorite place and your hand will always be my favorite to hold. (寶貝結婚周年快樂!巴黎永遠都係我最愛嘅地方,你嘅手都會係我最愛捉緊嘅。)」

結婚周年!陳茵媺晒婚照向陳豪表白:你的手會是我最愛捉緊的

好Sweet啊(Instagram圖片)

責編:玥展

編輯:Hin

編輯推薦

網民製作「港版復仇者」 陳豪變身做黑豹襯到絕

Marvel超級英雄電影《復仇者聯盟3:無限之戰》的人氣直捲全球,就連韓國早前也評選出「韓版復仇者聯盟」,而在近日香港亦有網民討論「港版復仇者聯盟」的人選,當中的改圖更是非常高質!

2018-05-17 15:18

畀仔女輪流咀 陳茵媺忍唔住晒幸福:這母親節禮物實在太喜歡

雖然母親節已經過咗兩日,但到了今日(15號)藝人陳茵媺(Aimee)依然在社交網分享同屋企人於沙灘慶祝母親節的片段,點解?咪就係佢實在太鍾意呢份母親節禮物囉!

2018-05-15 17:41

拒與仔女合作 陳茵媺生三個夠數宣布封肚

藝人陳茵媺(Aimee)日前為德國幼兒食品品牌拍攝全新一輯廣告,Aimee在拍攝期間更以牛仔造型上陣,與多位小演員到郊外田園取景。雖然不少藝人都話怕跟小朋友合作,但自言童心未泯的Aimee表示未有被小朋友考起,更...

2018-05-03 10:12

熱門評論

已複製連結