橙新聞

【因為愛情】陳奕迅、王菲K房合唱!謝霆鋒加入唱埋一份?

喺尋日晚上,徐濠縈就喺INSTAGRAM嘅Story上載咗一些短片,裡面見到陳奕迅同王菲喺度合唱《因為愛情》,不過聽起嚟王菲嘅表現就好似係飲醉咗酒;然後喺片中又見到陳奕迅同謝霆鋒合唱《因為愛所以愛》,兩人合唱得非常開心之餘,仲令人聽出耳油。

據知陳奕迅同太太徐濠縈喺呢五、六日期間,正與梁朝偉、劉嘉玲夫婦一起在日本旅遊。雖然劉嘉玲有喺旅程中有發佈照片,但就沒有提過王菲同謝霆鋒同行。

(圖源:劉嘉玲Instagram、微博)

這次世紀合唱就只是朋友聚會的活動,不過就有唔少網民都話非常羡慕呢間卡啦OK嘅侍應生,皆因佢可以免費聽哂三位重量級歌手唱歌!

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【喜事】屋企再添新成員?傳鍾嘉欣懷有第二胎!

近年娛樂圈都發生唔少喜事,好似有唔少人都有好消息公佈。下個可能就到鍾嘉欣啦!

2018-03-01 14:22

【喜事】終於要完婚?李晨:下半年會與范冰冰完成人生大事

陸星李晨、范冰冰在去年九月求婚成功以後,一直都未有音訊,到最近終於有新消息啦!

2018-02-27 10:58

【那些年】楊丞琳演唱會 相隔18年4 in love世紀大合唱

楊丞琳演唱會香港場的尾場演出,邀請到她出道組合4 in Love的其他三位成員黃小柔、張棋惠和冷嘉琳出席合唱《一千零一個願望》,成為全晚高潮。

2018-02-26 12:30

熱門評論

已複製連結