橙新聞

【喜事】屋企再添新成員?傳鍾嘉欣懷有第二胎!

近年娛樂圈都發生唔少喜事,好似有唔少人都有好消息公佈。下個可能就到鍾嘉欣啦!

(圖源:Instagram)

藝人鍾嘉欣在15年脊醫醫生Jeremy Leung結婚以後,曾經講過要生4個小朋友嘅佢,在16年就誔下囡囡Kelly,一直嘉欣都以家庭為主,偶爾會回來香港工作,也有接拍劇集。

在今日就有報章指,有傳嘉欣成功懷有第二胎。不過大家應該都聽過人講,懷胎頭三個月都唔可以講出去,皆因怕BB小氣,未知係咪因為呢個原因,所以嘉欣都尚未證實消息。

(圖源:Instagram)

可是聽聞Jeremy因為再次做爸爸太過開心,於是就已經忍唔住同自己嘅病人同街坊提起這件事。到底呢件事係咪真嘅呢?大家不如就等嘉欣親口向大家公佈!

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【懷舊】無綫「新五虎」重聚! 2個「古仔」23年嚟都無變過?

雖則無落雨,不過人都總係掛念從前。想當年,大台仲人才濟濟,會落力捧新人,除咗家傳戶曉嘅「無綫五虎將」之外,95年都曾經有力捧過「新五虎」,當中有古天樂、古巨基、劉愷威等;想不到,事隔23年,他們再聚首…

2018-02-28 11:49

【夢專訪】歐巴男友 細說4大文化不同惹尷尬

栽宏分享了一些港韓之間文化差異而引起的小誤會亦十分有趣,各位有意想找韓國男友的妹子一定要留意了!

2018-02-28 14:53

【日版】聲優再為《還珠格格》配音 竟然超越原版?

當外購劇集來港以後,就會變成廣東話,就會有一份莫名的親切感,小編童年回憶的其中一部就是《還珠格格》。以為港版已有夠厲害,沒想到還有比原版更厲害的版本,就是日版了!

2018-03-01 10:57

熱門評論

已複製連結