橙新聞

【當兵】OPPA等你!BIGBANG G-Dragon 本月尾正式入伍

近年唔少OPPA入伍,令少女們傷心不已,今次就輪到組合BIGBANG嘅G-Dragon啦!

(圖源:Newsen.com)

喺去年,已經傳出GD跟太陽會在今年春天入伍的消息,不過一直沒有確實的消息。

韓媒OSEN指知情人士透露,GD收到喺2月27日入伍嘅通知書,預期不會延期入伍;所屬公司YG娛樂亦作出回應,確認GD將會喺27日當日入伍,而當日亦都不會舉行特別活動,會安靜入伍。

小編雖然唔係忠實粉絲,不過聽到呢個消息都覺得好突然又有少少傷感,希望各位VIP唔好太傷心。等兩年,就能夠再見到OPPA!

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【彭太】彭于晏情人節派福利 輕咬玫瑰:Happy valentines

一踏入情人節,國民老公彭于晏就大派福利!手拿(咬)著一支紅玫瑰向各位彭太說聲:Happy valentines。

2018-02-14 10:29

吳雨霏宣佈懷孕5個月:「我們要當爸爸媽媽了!」

今日(2月12日)Kary正式在個人社交平台宣佈喜訊,「我們要當爸爸媽媽了!」並特別用hashtag「註明」「5monthspregnant」,表示懷孕已有五月,並非傳言所說三個月。

2018-02-12 13:57

前SJ成員韓庚 生日認愛《戰狼》女主角 :「你好,我的女孩」

005年以韓國男團Super Junior成員身份出道的內地男星韓庚,2月9日迎來34歲生日。生日當天,韓庚高調在微博宣佈戀情,女主角為主演《戰狼2》的混血女演員盧靖姍。戀情曝光不到10分鐘,貼文即有五萬人點讚。

2018-02-09 17:05

熱門評論

已複製連結