橙新聞

【好閃啊】張智霖 袁詠儀17週年結婚紀念 十指緊扣晒幸福!

今日係18年2月8號,正是張智霖同袁詠儀嘅結婚17週年紀念日!

喺朝早,張智霖就喺微博發咗一張佢同老婆袁詠儀背影嘅照片,兩人十指緊扣並牽住嘅手舉高,內容寫住「十七年快樂!」。

後來袁詠儀亦都轉發微博寫到「燭光晚餐的菜單:肉骨茶和桔仔水!」

最重要都係身邊嘅人,即使係鹹魚白菜,係肉骨茶和桔仔水至啱,都好好味!

後來袁詠儀又喺微博上載了一條影片,包含住一啲佢同Chilam嘅生活照,寫住「Did you know it’s gift... by Chilam」

即使已經踏入第17年,兩人都依然甜蜜,只是一條簡單嘅影片都已經令袁詠儀非常感動,認真令人羡慕!

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【恭喜】鄧麗欣、周秀娜首次提名金像獎最佳女主角

今日2月6號正是公佈第37屆電影金像獎嘅大日子,聽完今次後選名單,令小編最期待嘅可以話係女主角嘅項目!

2018-02-06 14:37

66歲劉鑾雄再當爸! 香港女首富甘比3胎產女

富商劉鑾雄太太、現年37歲的香港女首富「甘比」陳凱韻,被指再產第三胎,在養和醫院為老公大劉誕下一女。

2018-01-31 17:42

【男士必睇】講嘢要小心啲?話你知 5句最惹怒女朋友嘅說話!

男女關係真係一門好高深嘅學問,無人天生係高手,所以好容易出事,男士們一句無心嘅說話,好容易就得罪女朋友啦,有個日本女生就拍片話大家知,最易激女友嘅5句說話。

2018-02-01 16:27

熱門評論

已複製連結