橙新聞

【電視】《愛回家之開心速遞》換新主題曲!竟然由心穎BB主唱?

近嚟大台重頭劇收視慘淡,相反處景劇集《愛回家之開心速遞》就逆流而上,口碑好之餘,收視仲曾經高過《溏心3》。近嚟劇集就換咗新主題曲,竟然搵嚟心穎BB主唱!

講起《愛‧回家》主題曲,最深入民心嘅,當然就係欣宜主唱嘅《擁抱愛》啦;雖然《愛回家之開心速遞》由開播起都係以純音樂來做片頭曲,但就深入民心,無幾耐之前,突然換上由黃心穎主唱嘅《在心中》。

早前心穎BB曾經在與其餘四位女星組成限定「女團」翻唱胡鴻鈞《到此一遊》,今次仲唱新嘅主題曲,睇嚟受到大台力捧,唔知大家又點睇呢首新主題曲呢?

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【韓劇】閃到眼都盲啦!5對戲假情真嘅 明星情侶逐個捉

每逢元旦一月一日,韓媒Dispatch公佈一對明星情侶,今年公開承認報導嘅就係演員李準同庭沼珉。兩人因為劇集《爸爸很奇怪》而結緣成為情侶,除了他們之外,還有那些藝人CP呢?

2018-01-02 17:56

吳亦凡麥M記新廣告瀏覽破千萬 粉絲:唔想食漢堡想食你

昨日(12月27日)內地麥當勞官方社交媒體,公佈了代言人吳亦凡的最新的廣告片。影片發出後一日內,瀏覽量達到1051萬次,網友轉發(share)21萬次。

2017-12-28 17:53

【喜事】方皓玟做媽媽啦:感謝上天給我的禮物

剛過去嘅聖誕,大家過成點呢,過得開唔開心呢?睇嚟女歌手方皓玟今年就收到一份最好嘅聖誕「禮物」。

2017-12-27 11:31

熱門評論