橙新聞

【喜事】方皓玟做媽媽啦:感謝上天給我的禮物

剛過去嘅聖誕,大家過成點呢,過得開唔開心呢?睇嚟女歌手方皓玟今年就收到一份最好嘅聖誕「禮物」。

所講嘅就係方皓玟今日喺Facebook專頁發佈咗一張照片,圖中看似係一張超聲波片,內文寫住「感謝上天給我的禮物,it’s a boy :)」,話俾大家知即將成為媽媽嘅好消息。

其實今年四月的時候,方皓玟突然宣布同37歲嘅日本模特兒安田慎吾已經結咗婚,呢件事都令唔少人相當驚喜,而他們亦都不時在社交平台曬恩愛;在過咗八個月之後,再有好消息,真係好替呢對新婚夫婦高興!雖然離生產尚有一段時間,小編預祝方晧玟會順產,囝囝會遺傳爸爸媽媽嘅良好基因!

(圖源:Instagram)

(圖源:Instagram)

(圖源:Instagram)

責任編輯:李玥展

編輯:Wing

編輯推薦

【得個樣?】國際奢侈品為何鍾情中國小鮮肉

小鮮肉的形象,正好迎合年輕的受眾和消費者。明星們強大的社交媒體影響力和粉絲族群,令往往「高傲」的奢侈品,也願意放下身段與他們合作。

2017-12-22 19:16

【日劇】石原里美新劇唔走可愛路線!做個解剖師?

講起石原里美,唔少人都會諗起佢喺日劇《朝5晚9》入面飾嘅一位可愛講師,不過佢其實早就跳出咗框框,今次仲飾演一位解剖師!

2017-12-22 16:17

【蔣薇 | 港女辦公室 】打工仔的暑假

江湖傳聞,有間公司,佢竟然放到暑假,同寒假,聽到之後第一個反應係WTF,第二個反應係,很想要……

2017-12-27 09:43

熱門評論