首頁

您當前的位置:資訊 正文

黎耀祥認係老婆奴

掃描QR Code 分享到WeChat ×

黎耀祥、胡定欣、蕭正楠、林夏薇、姜大偉昨日於無綫拍攝新劇《公公出宮》,祥仔透露劇組稍後會到開平拍攝外景,而今次「太監五虎」全數入贅胡定欣飾演大當家的金家村,而且金宅女權當道,祥仔笑言:「同我現實中一樣,因為在家中大小事事亦由太太主導。」

黎耀祥認係老婆奴

祥仔笑言:「買車亦要得到老婆同意嫁,我自己唔敢偷偷買,不過老婆都好鼓勵我買嘅,做呢行冇咩娛樂,買架靚啲嘅車都係返工出入代步,當係辛苦回報。」

黎耀祥認係老婆奴

對於有報道指好友麥長青因投資失利,欠下巨債,祥仔表示:「我看報道,之前我上麥包個節目做嘉賓個陣,無發覺有咩不妥,可能報道寫得誇張啫。」

黎耀祥認係老婆奴

定欣表示:「因為今次劇種有D搞笑,其中有一幕我同祥仔誤服春藥,在郊外藥力發作,我騎去祥仔身上脫去他的衣服,結果他一拳把我打暈。」問到現實中在男友面前係咪惡女友,定欣笑言:「有惡的一臉亦有溫柔一面,一半一半啦,女仔有時會有啲脾氣,不過係愛意嘅惡。」

你可能喜歡

熱門評論

為橙新聞OrangeNews「讚好」 ×
橙新聞 每日發現新鮮!