橙新聞

【套路】電視上的撩妹招數 是甜蜜?是虛偽?

湖南衛視節目《快樂大本營》中,主持人何炅老師秀出一招招撩妹招數,把女嘉實哄得團團轉。

不少觀眾看完都大讚主持情商高:「_你_,早上聽這個整個人心情都好起來了」,但亦有人覺得太假:「不喜歡,太虛偽!這種男人很可怕,我寧願要一個老實人!」

但是最中肯的應該是這一句:「長得如果醜 說再好聽女人他_都嫌你話多」。

責編:李玥展

編輯:Dustin

編輯推薦

【萌】企鵝bb吃早餐 搖頭神還原垃圾鴿

在聖地亞哥海洋世界,一隻一個月大帝王企鵝正在吃早餐。除了覺得可愛之外,網民看完影片覺得小企鵝的動作與早前大熱的Facebook貼圖搖頭垃圾鴿簡直一模一樣。

2017-11-08 10:45

【懷舊】出道17年快樂!呢5位歌手喺00年係樂壇新丁 你又知唔知?

話咁快又就到年尾,即係好快嚟到樂壇頒奬禮嘅日子。不過近年每逢到頒發新人奬嗰陣,大家都「R哂頭」,皆因個個都唔知佢哋係邊個,講番17年前,即00年嘅新人,真係個個都大有來頭。

2017-11-07 16:39

【震驚】海賊王餐廳 12月香港開店確定!

海賊王官方網站發放一段令香港海賊迷震驚的消息:香港即將開設ONE PIECE 餐廳!

2017-11-07 10:42

熱門評論